Puzzeltocht

Wegwijs door je eigen leven

Je verlangt naar meer vitaliteit
en een betekenisvol leven. 
Maar je voelt je vermoeid en belast. 

Je wilt je eigen weg vinden.
Naar rust, richting en zin in je bestaan.

Zullen we dan samen op puzzeltocht? 
Ik heb een routeplanner. 

Gaan we ontdekken wie je (echt) bent. Wat je kunt.
En hoe je wilt leven. 
Leren hoe jíj over je hobbels navigeert.

Met veerkracht (weer) op weg richting je bestemming.
Ik geloof echt dat dat kan!

Pitstop

Welke hobbel hindert jou?

» Energiegebrek. Je voelt je al lange tijd vermoeid. Niet fit. 

» Stress. Of zorgen. Teveel en aanhoudend. Je bent (bijna) overspannen. Of herstelt van een burn-out.

» Depressiviteit. Je zit niet lekker in je vel. Je voelt je leeg, somber of angstig. 

» Gebrek aan zingeving. Je wilt graag iets doen wat er echt toe doet. Maar je weet niet hoe en wat.

» Chronische medische klachten. Je kampt met pijn. Onverklaarbare klachten. Je wilt de kwaliteit van je dagelijks leven verbeteren. 

Ik ben Carin Hobbelman

Chivo gediplomeerd trainer/coach/counselor. Gespecialiseerd in vitaliteit en leven. Waar het mij om gaat? Het (her)vinden van je eigen, persoonlijke, weg naar vernieuwd leven

Daartoe kijk ik naar de mens als geheel. Naar het lichaam, de psyche, het brein én de wisselwerking daartussen. Plus de invloed vanuit de omgeving. Het totaalplaatje dus van hoofd, hart, lijf en leven. Gestoeld op inzichten uit de wetenschap. Toegepast binnen een fris christelijk perspectief.

We gaan aan de slag met die grote puzzel. Middels een routeplanner. Op zoek naar ontbrekende stukjes. Waar zit de crux? Wat heb je nodig? Welke inzichten en vaardigheden? Ik reik het je onderweg aan. Zo krijg je stukje voor stukje je leven weer terug op de rit. 

Wat leer je onderweg?

» Je leert je eigenheid ontdekken. Én omarmen. Wie je écht bent: wat je kunt, verlangt, plezierig en of belangrijk vindt. Dus hoe je ontworpen én door het leven gevormd bent. Dat (her)kennen verhoogt je veerkracht. Geeft richting. Want daarin ligt je ‘schat’ die je met de wereld delen mag.

» Je leert gaandeweg gedachten, gevoelens en keuzes toetsen aan je morele kader. Aan dat waar je in gelooft. Omdat waarheid je vrijmaakt (Johannes 8:31-32). En vernieuwing van denken je (hart) hervormt (Romeinen 12:1-2). Tot groei en ontwikkeling.

» Je leert vitale vaardigheden. Daar waar nodig. Zoals beter slapen. Herstellen. Goed omgaan met stress. Met emoties. En pijn. Veranderen en volhouden van gewoonten. Zowel in gedrag als gedachtepatronen. 

Kortom, je leert met meer veerkracht in het leven te staan. Om zo, ondanks de hobbels, verschil te maken. Op de plek waar je mag zijn.

Op puzzeltocht: Hoe werkt het?

Stap 1.
We maken eerst kennis. Vrijblijvend.
Middels een online gesprek: de proefrit
We bepalen wederzijds of we een match zijn.

Stap 2.
Wil je met mij verder? Plannen we een uitgebreide intake.
Je vult vooraf het intakeformulier en een vitaliteitstest in.

Stap 3.
De intake (90 min). We verkennen uitgebreid je situatie.
Waar je staat, waar je heen wilt, wat je hobbels zijn.
We stellen de Tomtom in. Zogezegd. 
Je krijgt je eerste aanwijzingen mee.

Stap 4.
Ik stippel een route naar je gewenste bestemming uit.
Je routeboek voor onze puzzeltocht.

Stap 5.
We gaan op weg en beginnen het bezinningstraject.
We evalueren onderweg. En stellen de route bij waar nodig.
Totdat je op je bestemming bent aangekomen.

 

Even praktisch...

» Begeleiding vindt plaats wandelend in Den Treek (Amersfoort -Zuid) of online via videobellen. Je ontvangt de details vooraf aan de intake. 

» We communiceren daarnaast via Pluform. Een online begeleidingsplatform. Zo is je privacy gewaarborgd. Je krijgt een account.

» Na elke sessie krijg je opdrachten mee. Je gaat daar tussentijds mee aan de slag. 

» Na ieder gesprek schrijf je zelf een verslag. Daarin staan je inzichten, aandachtspunten, oefeningen, do’s&don’t’s en je voortgang. Je krijgt daarmee een super waardevol document in handen, waarop je altijd kunt terugvallen. Een reisverslag van je puzzeltocht.

Tarieven

» Een proefrit duurt 20-30 min en is gratis.

» De intake duurt 90 min en kost 110 euro.

» Een sessie duurt 60 min. En kost 90,00.

» De tarieven zijn inclusief de indirecte tijd voor voorbereiding en verslaglegging.

Zullen we kennismaken?

Wil je weten of je bij mij aan het juiste adres bent? Even overleggen en kennismaken? Stap in voor een Proefrit!  Geheel vrijblijvend.

Nog twijfel of vragen?

Twijfel je nog of de puzzeltocht wat voor jou is? Hier vind je een beschrijving van de mensen die ik begeleid. Van hun feitelijke situaties. Hun moeiten. En hun vragen. 

Heb je gewoon nog vragen of wil je meer weten? Mail me gerust: post@carinhobbelman.nl

Wat anderen over mij zeggen...

“Ik was niet tevreden over mezelf. In de gesprekken met Carin heb ik geleerd dat ik 'er mag zijn zoals ik ben’. Het klinkt als een cliché, weet ik. Maar Carin heeft me dat echt laten ervaren. Ze aanvaardde mij zonder commentaar of veroordeling. We hadden een klik en dat was voor mij heel belangrijk. We bleken ook dezelfde humor te hebben. De coaching sessies waren altijd een plezierig uurtje. Ik ben nu veel meer tevreden over mijzelf.“
Joke de Jongh
Kraamverzorgster (gepensioneerd)
"Ik had weinig energie en ‘zin’ in het dagelijks leven. Ik sta nu op en kan weer zorgeloos aan m’n dag beginnen! Er zit meer structuur in m'n week en in een dag op zichzelf. Ik heb meer zin in de dingen en ik voel me doorgaans prima. Carins gestructureerde aanpak vond ik erg prettig. Ik heb altijd het idee gehad dat we bezig waren te sleutelen aan het grotere plaatje en dat zij de touwtjes in handen had wat overzicht betreft. Dat heb ik nog niet zo meegemaakt bij andere (5-7!) therapeuten. Ze stelde consequent vragen, vroeg door, gericht op mijn onderliggende hartgesteldheid. Ook fijn vond ik dat ze haar werk en geloof niet probeert te scheiden of zoiets kunstmatigs :)."
Jogchum Zijlstra
Muzikant
"Carin is gewoon superfijn! Een baken in moeilijke tijden, rustig, zeer betrokken en geeft vertrouwen. Ze neemt de tijd om scherp te krijgen wat voor mij werkt. Niks ten nadele van een gesprek met de buurvrouw, altijd fijn een luisterend oor. Maar met Carin ben ik echt verder gekomen dan dat; door haar rake observaties, heldere opdrachten en onorthodoxe opties. De goede woorden geven aan observaties is echt haar kracht. Ik heb nu weer houvast om de situatie meer naar mijn hand te kunnen zetten en de positieve balans vast te houden."
Jeanne R
Moeder van kind met zorgvraag
"Ik zit weer lekker in mijn vel en zie het leven optimistisch tegemoet. Ik weet nu welke terreinen in mijn leven belangrijk zijn voor mij. Ook heb ik ontdekt welke eigenschappen en kenmerken mij helpen vast te houden aan wie ik ben. Om zo dicht bij mezelf te blijven. Carin is altijd verhelderend, eerlijk en bewogen. Ze stemde heel goed af op mijn beperkingen, vragen en wensen. Zij heeft mij geholpen om op de juiste manier naar mijzelf te kijken. Om te kijken naar wat ik (wel) kan en het ‘moeten’ los te laten. Mijzelf te accepteren hoe het ook gaat in het leven."
Annet Veninga
Activiteiten begeleider
"Carin keek naar mij als mens. Hoe ik functioneer, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven leef. Allemaal zaken die belangrijk zijn om oplossingen te vinden, die goed voor mijn lijf en voor mij als persoon werken. Na jaren therapie gehad te hebben op allerlei gebieden, heeft deze nuchtere aanpak met aandacht voor het totaalbeeld het verschil gemaakt."
Marjan van der Kuil
Moeder van twee
"Carins aanpak is gericht op het individu! Erg prettig. Iedereen is uniek en zo word je ook ontvangen en behandeld. Je leert om te “zijn” en te “doen” zoals je bent gemaakt! Ik ben echt blij met de relatief eenvoudige tips en oefeningen. Ze zijn in je dagelijkse leven toepasbaar. Het zijn tips waar ik altijd weer op terug kan vallen, als het even wat minder gaat. Ik weet wat ik dan zelf kan doen om de situatie te veranderen."
Robert Vos
Leidinggevende
De Levensingenieur draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders