Coaching

Verlang jij naar meer vitaliteit en een betekenisvol leven? Naar meer rust, richting en zin in je leven? 

Ontdek wat je er zelf aan kunt doen. Met 1-op-1 coaching. Geen quick fixes, standaard adviezen of hypes. Wel duurzaam maatwerk. Precies passend bij wie je bent. En hoe je wilt leven. Zodat je weer of meer tot léven komt.

Waarvoor kun je mij mij terecht?

 • Energiegebrek
  Je hebt gebrek aan energie. Je voelt je al lange tijd vermoeid. Je bent niet fit.
 • Stress, overspannenheid en burn out
  Je kampt (al lange tijd) met teveel stress. Bent overspannen of herstelt van een burn out.
 • Neerslachtigheid, depressie
  Je zit niet lekker in je vel. Je voelt je ontevreden of somber. Je worstelt met depressiviteit.
 • Gebrek aan zingeving
  Je mist echte zingeving in je leven. Wilt graag iets doen wat er toe doet. Wat je energie en voldoening geeft. Maar je weet niet hoe en wat.
 • Medische aandoening
  Je kampt met een chronische medische klachten. Je wilt de kwaliteit van je dagelijks leven verbeteren. Meer uit je zorgbehandeling of leven leren halen.

Wat gaat vitaliteitscoaching je brengen?

 • Je weet wat echt belangrijk voor je is. Je weet wat je nodig hebt om dat na te streven. Je weet wat bij je past en wat niet. Je vindt de regie terug over je leven.
 • Je krijgt inzicht welke factoren invloed hebben op je situatie. Je leert wat je er zelf aan kunt doen. Wat voor jou een verschil maakt.
 • Je leert bijvoorbeeld beter slapen. Beter ademen, beter ontspannen. Goed omgaan met stress, gedachten en emoties. Goed bewegen en pijn managen.
 • Je waarden uitleven. Je sterke kanten ontdekken en benutten. Je verbetert daarmee je gemoedstoestand en vitaliteit.
 • Je gaat richting kiezen. Antwoorden vinden die dicht bij je liggen. Keuzes maken die bij jou passen. Bij wie jij bent. Bij jouw situatie.
 • Je voelt je sterker, gemotiveerder en veerkrachtiger. Ervaart meer energie, voldoening en tevredenheid. Je zit beter in je vel. Fysiek en mentaal. (Meer) in staat om te gaan voor wat voor jou belangrijk is.
 • En je leert vaardigheden om dit vol te houden. Dus ook als het tegenzit of moeilijk wordt.

Ik ben Carin Hobbelman

Vitaliteitscoach en levenscoach. Ik coach je in het vinden en volhouden van een vitale en betekenisvolle manier van leven. Ik kijk naar de mens als geheel. Naar lichaam en geest mét het zenuwstelsel als verbinding ertussen. Een unieke ‘psychoneurobiologische’ aanpak. Daarbij kijk ik naar totaalplaatje van je genen, leven en omgeving. We sleutelen aan factoren die voor jou een verschil gaan maken. Ik leer je daarvoor de benodigde vaardigheden. Naar het beste bewijs. Zodat jij je vitaler voelt. En van waarde. Ook als je met chronische gezondheidsklachten of pijn kampt. Dan zet ik mijn expertise ondersteunend in en aanvullend op de zorg van je zorgprofessional.

Lokatie en tarieven

Coaching vindt plaats in Amersfoort Zuid. De intake duurt 90 min en kost 110 euro. De 1 op 1 sessies duren een uur. Het tarief is 90 euro per uur. En 47,50 per half uur. Dit is inclusief voorbereidingstijd en verwerkingstijd van onze gesprekken.

Zorgdekking
Ben je aanvullend verzekerd? Het traject wordt soms gedeeltelijk vergoed onder ‘alternatieve zorg’. Ik ben lid van de beroepsvereniging BOvV. Een waarborg voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening.

Kan ik een verschil voor je maken?

Wil je weten wat ik voor jou betekenen kan? Heb je interesse, vragen of wil je kennismaken? Stap in voor een “Proefrit” – vrijblijvend. Dan maken we een ‘online’ afspraak en bespreken jouw vraag en situatie. Jij krijgt helder of je bij mij aan het juiste adres bent. Klopt het en klikt het? Beslis je daarna of je met mij aan de slag wilt.

Wat anderen over mij zeggen...

Carin keek naar mij als mens. Hoe ik functioneer, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven leef. Allemaal zaken die belangrijk zijn om oplossingen te vinden, die goed voor mijn lijf en voor mij als persoon werken. Na jaren therapie gehad te hebben op allerlei gebieden, heeft deze nuchtere aanpak met aandacht voor het totaalbeeld het verschil gemaakt.
Marjan van der Kuil, Moeder van twee
Carins aanpak is gericht op het individu! Erg prettig. Iedereen is uniek en zo word je ook ontvangen en behandeld. Je leert om te “zijn” en te “doen” zoals je bent gemaakt! Ik ben echt blij met de relatief eenvoudige tips en oefeningen, die geen tijd hoeven te kosten. Ze zijn in je dagelijkse leven toepasbaar. Het zijn tips waar ik altijd weer op terug kan vallen, als het even wat minder gaat. Ik weet wat ik dan zelf kan doen om de situatie te veranderen.
Robert Vos, Leidinggevende
Ik zit weer lekker in mijn vel en zie het leven optimistisch tegemoet. Ik weet nu welke terreinen in mijn leven belangrijk zijn voor mij. Ik heb ontdekt welke eigenschappen en kenmerken mij helpen vast te houden aan wie ik ben. Om zo dicht bij mezelf te blijven. Carin is altijd verhelderend, eerlijk en bewogen. Ze stemde heel goed af op mijn beperkingen, vragen en wensen. Zij heeft mij geholpen om op de juiste manier naar mijzelf te kijken. Om te kijken naar wat ik (wel) kan en het ‘moeten’ los te laten. Mijzelf te accepteren hoe het ook gaat in het leven.
Annet Veninga
Scroll naar top
Carin Hobbelman draait op SYS PlatformSYS Platform