Vraag je proefrit aan!

Leuk dat je wilt kennismaken.

Hi! Leuk dat je wilt kennismaken en ‘sfeer proeven’. Je wilt natuurlijk weten wat ik voor je betekenen kan. Ik vind dat graag met je uit.

Stap in mijn digitale ‘2CV’ voor een proefrit ;-)! Maak een afspraak voor een nadere kennismaking. Geheel vrijblijvend. Online. Je hoeft er de deur niet voor uit.

Boek je proefrit via onderstaand formulier. Geef daarbij kort aan wat je vraag en situatie is. Je krijgt daarna een mail van mij met toegang tot mijn online agenda. Je kunt dan meteen je proefrit inplannen.

Op het geplande tijdstip gaan we er dan even digitaal voor zitten (max 30 minuten). Pakken er een kopje koffie of thee bij. En praten goed door over je situatie. Over je vragen en je wensen. We bespreken waar je nu staat. Waar je heen wilt. En wat je belemmert om daar te komen. Je krijgt van mij duidelijk wat ik daarin wel of niet voor je betekenen kan.

Zo krijg jij helder welke stap jij moet zetten. En of je daarvoor bij mij aan het juiste adres bent. Zoja, dan kun jij daarna beslissen of je met mij verder wilt.

Ik ben Carin Hobbelman

De ‘2CV’ onder de vitaliteitsspecialisten. Eigenwijze vorm. Geen poeha. Op je gemak op zoek naar de oplossing die voor jóu werkt. Mijn manier van werken is luchtig nuchter, verfrissend, zit goed in elkaar en is super praktisch. Krachtig dus. Doet dat je glimlachen? Vul je gegevens hieronder in. Dan spreek ik je snel!

Vraag je proefrit aan

Wat anderen over mij zeggen...

Ik word altijd heul blij van Carin! Nuchter, natuurlijk, no nonsens en betrokken in één!
Renee Hooymans
Carin geeft ruimte om jezelf te zijn. Zij accepteert je zoals je bent. Als je dingen niet wilt, dan is dat oké en zoekt zij naar een manier die wel bij je past.
Mirjam Baas
Carin kan haar kennis goed overbrengen, goed luisteren en het in een logisch systeem zetten. Serieus maar ook met humor.
Annemieke Wittepol
Carin is deskundig, luistert goed en werkt vanuit haar (achter)hoofd met een methode, maar volgt in het gesprek met je haar hart.
H. uit Amersfoort
Scroll naar top
Carin Hobbelman draait op SYS PlatformSYS Platform