Post?

E(e)ndje meerijden?

Met enige (on)regelmaat schrijf ik over het Landschap des Levens. Ik toer het liefst over de binnenweggetjes en trotseer de hobbels in de weg. Op zoek naar de bezienswaardigheden. 

Ik haak aan op wat mij onderweg bezighoudt, opvalt, verwondert of raakt. Mijn blogs zijn een mix van kennis, visie en ervaring. Ik streef ernaar het relevant en bruikbaar voor je te maken. Ter opbouw, troost, ontspanning of vermaak. 

Stops onderweg

Autisme. En neurodivergentie. In de goede zin van het woord. Want ik leerde floreren ver vóór mijn classificatie autisme. Dat kan namelijk ook. Het levert een andere kijk en beleving op. Eentje die de verschillen viert. Empowerment, zeg maar.

Levensbeschouwing. Vanuit fris-christelijk perspectief. Niet de waarheidsclaims als uitgangspunt. Maar de wijsheid en teachings van Jezus. In de context van toen en nu. Terug naar het oorspronkelijke mensbeeld uit Genesis 1 en 2. The garden of Eden. Vrij. Geliefd. En waardevol.

Persoonlijke groei. Met skills for life. Ongeacht of je neurodivergent, gelovig of wel goed bij je hoofd bent (grapje). Zodat je kunt groeien in right relating. Met jezelf, de ander en het grote geheel. Je meer mens kunt zijn.  

Post!

Wil je de blogs lezen? Ze liggen hier in mijn digitale dashboardkastje. Wil je mijn Post! direct in je inbox ontvangen? Schrijf je in. Dan trekken we samen een (e)endje op. Toerend door het leven. Geen haast. Maken we onderwijl een beetje kennis. 

De Levensingenieur draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders