Gaat het goed met je?

FIT Verder is ontstaan uit mijn grote nieuwsgierigheid naar de mens en het leven. Ik zie graag dat het ‘goed met je gaat’. Niet met je bankrekening, imago of carrière, maar met jou, als mens. Dat is wat mij drijft. En nieuwsgierig als ik ben, wil ik weten wat jij daar voor nodig hebt.

Wat ik zie

Je krijgt bij geboorte helaas geen handleiding bij het leven. En het leven laat zien dat het vaak niet vanzelf ‘goed met je gaat’. Vermoeidheid, overgewicht, chronische rug- of nekklachten, stress, hoge bloeddruk en cholesterol, angstigheid of depressieve gevoelens. Een greep uit veel voorkomende klachten. Ze houden vaak een verband met je manier van leven. Andersom kan je manier van leven invloed hebben op je (omgang met) ziekte. Het gaat mij echt aan het hart, wanneer ik je daarmee bakkeleien zie. Ik vind het echt zonde. Ik weet dat het anders kan. Dat het beter kan en dat je daar zelf veel aan kunt doen. Je hebt daartoe alleen wat kennis en vaardigheden nodig.

Wat ik jou gun

Als het aan mij ligt, word jij gewoon jezelf. In de vitale vorm, waar jij tevreden mee bent. Iemand die weet hoe je met energie, kracht en voldoening in het leven staat. Iemand die zich niet gek laat maken door deze overprikkelende maatschappij. Maar het leven lééft dat bij je past.

Ik gun het jou dat je jouw blauwdruk ontdekt en ernaar weet te leven. Ik gun het jou dat je je eigen kracht ontdekt, je eigen voorkeuren, je eigen lijf en je eigen weg. Dat je beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om in deze moderne wereld vitaal te blijven. Dan zorg je er zelf voor dat het ‘goed met je gaat’. Het stelt je in staat om veel meer tot je recht te komen. En daar van te genieten. Zo ben je volop van betekenis voor jezelf, de ander en de wereld waarin we leven. Dat lijkt mij zó de bedoeling.

En wat ik ga doen

Dat is dan ook mijn missie. Wat ik ga doen is jou helpen te leren leven naar jouw ontwerp, zodat jij je (weer) vitaal voelt. Je staat dan met energieke zin in het leven. Je weet wat voor jou van betekenis is. En je bent niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en sociaal in staat om daarvoor te kunnen gaan. Of je nu gezond bent of met chronische ziekte kampt.

Verder dan fit zijn

Vitaal zijn gaat dus verder dan FIT zijn. FIT Verder kijkt veel vérder dan fysieke fitheid! Ik sleutelen aan meerdere pijlers. Voeding, beweging, slaap, stress, je gevoelsleven én zingeving. Ze staan aan de basis van jouw vitaliteit. Daar gaan we aan sleutelen! Ik laat je ontdekken wat beter slapen, stress managen, goed bewegen, gezonder eten, goed voelen voor jou inhoudt. En wat voor jou nou echt belangrijk is. Ik leer je hoe jij dat voor elkaar krijgt, op de unieke manier die bij jou past. Zodat je het volhoudt en jij jouw leven (be)leeft met meer energie, gezondheid, fitheid en voldoening. Dan kun jij zeggen dat het ‘goed met je gaat!’.
Scroll naar top
Carin Hobbelman draait op SYS PlatformSYS Platform