De wereld versie 2.0

Ik kijk uit naar een andere wereld

Een wereld die begint met de dag waarop het hip is om niet meer te verdienen dan je nodig hebt. Het stoer is wanneer je je tijd stopt in je relaties in plaats van je carrière. Je CV en je bankrekening er totaal niet toe doen.

De dag waarop je niet meer hoeft te zwoegen om te voldoen aan verwachtingen

Ik kijk uit naar de dag waarop een slank lijf geen nobel streven meer is. De sportschool niet meer gepredikt wordt als regulier onderdeel van je bestaan.

De dag waarop je lof oogst wanneer je werkt aan je hart in plaats van je lijf

Ik kijk uit naar de dag dat je meetelt omdat je voor je (zieke) partner, ouder, kind of buur zorgt. Dat je respect en waardering oogst wanneer je dat als liefdevolle taak volbrengt.

De dag waarop zorg niet langer gezien wordt als last naast het bestaan

Ik kijk uit naar de dag waarop je altijd op waarde wordt geschat, ook wanneer je gezondheid of situatie je remt en je daardoor minder ‘bereikt’.

Wanneer de norm niet langer gezien wordt als normaal

Ik kijk uit naar de dag dat je kunt gaan voor wat je zélf waardevol vindt. Dat het normaal is dat je najaagt wat er voor jóu echt toe doet. En dat dat helemaal geen ‘grootse droom’ hoeft te zijn. Maar dat dat mag zitten in het kleine, het dagelijkse, het trouwe, het goede en rechtvaardige.

Dáárin zit het leven. Het léven dat jezelf en de wereld een beetje mooier maakt

Zolang die dag nog niet gekomen is blijf ik maar vitaliteitscoach.
En begin ik gewoon bij wie dat ook wil…

Blogpost delen?

Ga je gang, deel ‘m! Als je de wereld er voor iemand een beetje mooier mee maakt.

Erover doorpraten of even sparren?

Boek gerust een pitstop. Voor een goed gesprek van een uur. Op zoek naar ‘t stukje wijsheid dat je verder brengt. En tegelijkertijd dichter bij jezelf. Hier lees je er meer over. 

Op de hoogte blijven?

Met enige (on)regelmaat schrijf ik over het landschap dat Leven heet. En over het vinden van je eigen weg daar in. Wil je niks missen, schrijf je dan in voor de Post!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Carin Hobbelman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches